Målarbilder...

Hi,hi, så har vi målat... Jag tror jag tyckte det var roligare än Ida, hon tyckte mer om att äta på penseln, så jag gav henne en tutte till slut... Mormor tyckte det var roligast att måla på Ida... Tur att det var vattenfärg!

     

Ikväll har vi varit och hämtat hem Ida´s resesäng. Vi ska ju åka till Härnösand på lördag, till farfar & farmor Ewa, gissa om vi längtar!!! Nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan det är läggdax, jag har haft några nattpass med Ida, så jag känner mig ganska trööött!!!

Kram och go´natt på er!

Snööö!

Tänk att så har det äntligen snöat!

Jag blev jättegad igår kväll när jag tittade ut och såg vita flingor falla... Var tvungen att fota lite...

 

Och det blev några foton i morse när jag gick med Ida till dagis oxå...

   

Igår fick jag äntligen fingrarna ur häcken och satten ut en annons på mina skoterkläder! Och gissa om jag blev paff när det ringde i morse, så stövlarna är redan sålda! Skönt med snabba affärer ibland...

Ida var med i Sundsvalls tidning i dag! Kollade på st.nu, men tyvärr så hittade jag inte bilden där... Knepigt att de inte har samma bilder i tidningen och på nätet... När jag hämtar henne på eftermiddan så ska vi åka hem o måla med vattenfärger. Det är första gången hon får prova det, så jag ser med spänning fram emot lite kladd, hi,hi... Jag loovar att jag ska fota, så ni får se hur det gick!

Kram!!!




Sinnenas konsert!

Idag har Ida & jag varit på "Sinnenas Konsert" i Bosvedjekyrkan. Det var precis lika trevligt som förra året! Vi började att sjunga lite, sen gick vi upp i kyrkan och fick gå runt på de olika stationerna. Ida älskade att titta på vattenröret med plastfiskarna i, såpbubblorna och att gunga i hängmattan! Och hon åt citron som bara den, fast hon tyckte det var jättesurt, thi,hi... Ballongerna på slutet var oxå en favorit, hon älskar ju ballonger! Sen fick vi korv o saft, smörgårtårta o kaffe, jättegott!!!

         

Sundsvalls tidning o Dagbladet var där o fotade, Ida visade gärna upp sig så vi får de om hon är med nåt i tidningen i morgon!

TACK underbara Ulrika o alla andra som arrangerar denna konsert, helt fantastiskt!!! Ni är guld värda!!!

Fast jag inte vill klaga, så blir det så ändå nu... Jag har ONT! ONT, ONT, ONT!!! Det blir värre i fogarna hela tiden, men jag får ingen mer hjälp här hemma för det.  Det spelar ingen roll hur eller vad jag säger eller försöker förklara så får jag ingen mer hjälp ändå... Jag blir så slut av detta tjatande, och av värken, så snart vet jag inte vad jag ska ta mig till! Jag känner mig förtvivlad och ledsen, jag är ju livrädd att det ska gå på tok med bäbisen!!!

Nu ska jag passa på att vila en stund innan Ida vaknar!

Bye!!!

3 år tillsammans!

Tänk att igår var det 3 år sedan Thomas o jag träffades för första gången!!!



Samtidigt som det känns som att vi känt varandra hela livet, så är det ju helt makalöst vad vi hunnit med på "bara" 3 år... 3 graviditeter, förlovning, giftemål och husköp. En massa gräl, men ännu mer underbara, fantastiska saker har vi varit med om!  Vi hade en jättemysig kväll igår, vi åt gott och bara njöt av varandra!
Eftersom Ida var hemma, så gjorde vi en 3-rättersmiddag i stället för att gå ut och äta. Åh så gott det var!

Vi åt:

Toast m. skinkröra
Fläskfile´med potatisgratäng & pepparsås
Nöt & kolakaka m. vaniljvisp o hallon.
Och till det drack vi Chautå´ de pepsi!!!

MUMS!!!

 Tack för att du finns älskling!

På morgonen när vi hade skjutsat Thomas på jobbet o Fredde på skolan så svängde vi förbi o hämtade JennyS. Vi åkte ut till Birsta o handlade lite, sen åkte vi hem hit o åt lunch. Det är så sällan vi träffas, så det var så mysigt att sitta o surra med henne. Och äntligen fick hon tillbaka sin bok som jag lånade för sådär en massa år sedan, hi,hi...
Det blev en skön prommis, sen var Ida o jag ute på tomten o lekte en stund. Hon hittade Freddes gamla kratta som hon grejjade på för fullt med! Hon gillar att vara ute och det är skönt!!!

   Underbara unge!

Lena & Fia kom förbi och hälsade på en sväng på eftermiddan. Det är alltid lika trevligt att få besök av dem! När de for så åkte vi ner på stan o hämtade hem Thomas. På kvällen var jag helt slut i fogarna! Som tur var så hittade Thomas TENS-apparaten, och GUD vad skönt det var att ha den kan jag säga! Det känns värre på höger sida, vet ej varför det är så... :-( 

Idag är mamsen här. Vi har pysslat ihop några kort, och lagat kinamat efter att vi hämtat Ida på dagis. Vi får se hur det smakar, man e ju ingen hejjare på att laga kinesiskt, men jag tror säkert att det blir gott ändå! Imorgon ska vi på en efterlängtad "sinnernas konsert"  i kyrkan, Ida & jag. Ulrika ringde igår o frågade om vi inte skulle komma, och självklart kommer vi! Det var jättetrevligt förra gången. Mera sånt åt folket!!!

Nä, nu ska jag runda av här och åka o hämta min älskade man!!

See ya!!!



Pysselhelg!

Denna helg har vi pysslat på som bara den! Trots att vi alla varit snoriga o hängiga så har vi fått en hel del gjort, både ute o inne. Igår bytte Thomas till vinter- däck på båda bilarna, Fredde & Ruben var ute o spelade hockey, och Ida lekte i en lövhög medan jag försökte plocka i ordning lite på tomten...

   

Jag lyckades knäppa några höstbilder på tomten oxå, fast de blev väl sådär... Det är kul att fota i alla fall! Hösten är bra vacker ändå!

   

Grabbarna blev sugen på glass, och Ida ville ju inte bli utan, så tur var att det fanns en piggelin till henne, för kolla in grabbarnas tungor när de käkat upp sina spindelmannen-glassar... hi,hi...

 

Medan Ida sov middag, så passade jag på att göra i ordning en fotoram till dagis, alla barnen har ett foto på sig själva ovanför sin hylla, så här blev resultatet!



Det var en väldigt fartfylld kväll här i går, Ruben sov över här, och att ha två killar som vill höras o synas o bestämma allt är värre än att ha en som vill det kan jag lova!!! Puh... Men lite lördagsmys o en film löste problemet...

 

De somnade sen helt utmattade bägge två, vi hörde inte ljud från sovrummet. Det är bara Ida som varit ledsen ett par gånger i natt. Och lillan i magen är tydligen en riktig nattsuddare, så jag har inte sovit många timmar alls i natt...
Mormor & morfar var hit och hämtade barnen nyss. De skulle åka och titta på hundvalpar som bara är 2 veckor gamla, och undrade om barnen fick följa med. Så Thomas är i full gång med att borra upp hyllor i "lill-klädkammar´n" och jag ska passa på att vila en stund.

Ha det bäst!


Bäbisen!

Tänkte börja med att  visa vår lilla bäbis, som hunnit bott i min mage i 23 veckor nu! Tänk vad tiden går fort... Jag längtar verkligen till februari till jag får hålla detta underverk i famnen... :-) Jag tror att vi är överrens om vad hon ska heta nu oxå!

Bäbis 2   * Kärlek*

MaryKay visningen igår gick jättebra! Vi blev hela 7 st, Kul att så många kunde komma! Jag skulle inte handla nåt ( som vanligt ) men blev sååå förtjust i deras foundation, så jag kunde inte låta bli att beställa en... Sen fick jag veta att jag som värdinna hade 500 kr att handla för så det blev en fuktcreme och en handcreme oxå! Min julklapp är därmed klar!!! :-)

Satt och pysslade ihop ett kort till mammas & pappas vänner Håkan & Maggan häromdan. De var så gulliga och skickade en slant till Ida när hon fyllde år, så jag skäms lite att jag inte hört av mig till dem förrens nu... Men såhär blev det i alla fall...

 

Snart får vi främmande av myspropparna Lotta & Bon. Vi ska luncha tillsammans, och barna ska få leka! Vi hade tänkt åka på Stor & Liten, men jag känner mig snorig och hängig, så vi hoppar över det idag! Fredde har varit förkyld hela veckan, Ida är snorig och Thomas håller på att bli rejält förkyld, så jag ser fram emot en snorig helg här!!! Tur att vi laddat upp med flera förpackningar snytisar!

Har blivit helt beroende av att få tända ljus och dricka the´på kvällarna,,, Inget slår att få krypa ner i soffan i myskläder, tända några ljus och dricka en stooor kopp the´ och bara få njuta av lugnet! Vad det är på tv;n spelar ingen roll, för jag hänger inte med ändå, thi,hi...

   

Glöm inte att åka på Barnens hus i helgen och fota era små mirakel för endast 10 kr!!! Vi ska åka dit om vi håller oss piggelina!

Kram!!!


Mary Kay...

I kväll kommer min bästa Jeanette hit och ska hålla en MaryKay-visning. Det ska bli skönt att bli lite ompysslad, skulle verkligen kunna tänka mig att åka på SPA, eller ha en sån där mysig tjej-pyssel-afton som vi ofta hade förut... Varför gör man inte sånt längre för? För att man fått barn? DÅLIG ursäkt egentligen...  Men det verkar som att alla är lika upptagna med sitt, så det inte bara jag som " inte har tid"... Fast nästa gång jag SPAár, så ska jag inte vara gravid, utan bara åka dit själv ochj vara jag!!!

 Myyys....

Nåväl, idag är Ida hemma från dagis. Hon är snorig, så det kändes som att det var rätt bra för henne att få vara hemma idag. Vi pysslade på lite på förmiddan, mormor kom hit och var med oss, och hjälpte mig att byta gardiner i v-rummet, så nu känns det bra där igen! Ida åt en rejäl portion fiskgratäng till lunch, sen tvärslocknade hon i sin säng...
Så jag tänkte passa på att hoppa in i duschen, för det har jag inte hunnit med än idag!

Bloggar mer i morgon!!!

KRAM!!!

Trött & slut...

... har  haft sammandragningar idag igen... Jobbigt, jag blir rädd o känner mig stressad att det ska bli värre!
De avtog dock när jag kom hem o lade mig o vilade, så nu blir det inget alls för mig i kväll!!!
Varför ska det vara såhär???

   

KRAM!


På begäran...

... så ska jag börja detta inlägg med att presentera min käre svåger Henrik och hans blivande fru Lotta! :-) Dessa två underbara människor bor alldeles för långt ifrån oss i detta avlång land, nämligen i Göteborg! I somras när vi var där nere, och bodde hos dem, så var de själva på semester, så vi träffades inte då... Vi är jättedåliga på att höra av oss till dem, men vi pratar ofta om dem! Har en härlig bild på dem som är tagen på Henriks 30-årsdag...

Lotta & Henrik  Kram på er!!!

I lördags så var vi till Björn & Ulrika på middag. Det var lika gott med taco´s då som det var på fredan, men nu lär det dröja ett tag innan det blir nå taco´s igen...

     

Vi hade en trevlig kväll, Jesper & Jonatan var jättesnälla och lånade ut leksaker till Ida,  och hon hade fullt upp med att jaga deras katter, Selma & Måns. Lillskruttan gick runt, runt, och jag blir lika förvånad varje gång jag ser henne gå... Det har liksom inte fastnat i mitt huvuvd att hon går än, hi,hi...

På söndan mådde Thomas INGE bra... Det blev nog några Wiskhey för mycket på lördan, men det är självförvållat, så jag tyckte inte synd om honom... Stefan & Jenny kom förbi o hjälpte honom med att bära in pelletsen, det känns så fånigt att jag inte ska kunna göra det, men som sagt, jag måste tänka på lillskruttan i magen nu...

I går var vi och hälsade på Lotta & Bon. Barna lekte o härjade, så Ida ramlade ner från deras säng och slog hål i huvet... Jag blev så rädd så jag trodde hjärtat skulle stanna på mig!!! Men det gick bra, det blödde bara litegrann, och hon var ledsen ett tag, sen var det full rulle igen! Tur mna har starka nerver, :-s
Jag blev bjuden på supergod fiskgratäng till lunch, och kärleksmums & kaffe till efterrätt, mums va smarrigt det var!!!

  Lottas kärleksmums...

Ida somnade gott i Bon´s säng, men Bon själv vägrade att sova, så han satt till slut i vagnen och såg ut som en övertrött mört, hi,hi...

   

Ida är på dagis nu, och jag tänker plocka in lite ren tvätt i garderoberna innan jag ska hämta henne.
Måste passa på att rikta ett stort TACK till Mickii som hjälpt mig att få min blogg så fin!!! TACK, TACK, TACK!!!


Kram!



Lörrdda!!!

Åh vad det var skönt att sova ut i morse! Vaknade kl 8.45, utan nån klocka som ringde o väckte mig! Lillstumpan kom hem strax före 10, sen var det full rulle här!



Hon är så härlig vårans lilla unge, hon går nu, några steg i taget, det ser så gulligt ut! Sen har hon börjat prata så mycket, ballong, boll, sko, bok... Man hinner liksom inte med  när det händer så mycket med henne samtidigt! Men det är bara att försöka hinna med i svängarna...

Min älskade man är uppe och dammsuger övervåningen nu, och själv ska jag ta mig ner i tvättstugan och slänga i en maskin med tvätt innan Ida vaknar. Hon ligger skönt nerbäddad i sin vagn ute på farstubron och sover. Man önskar man kunde krypa ner med henne, det ser så mysigt ut!

So long!!!

Sminktävling!

Jag är med och tävlar om smink!

Vill du oxå vara med, kopiera o gå in på denna adress!!!

http://mickii.webblogg.se/



Fredagkväll...

Så har en hel vecka gått igen... Jag fattar inte vart tiden tar vägen... Men det har i det stora hela varit en bra vecka, det har gått jättebra för Ida på dagis, hon har verkligen anpassat sig och verkar trivas hur bra som helst där! Så det känns riktigt skönt!!!
Jag har mått hyfsat bra, det har rullat på med allt... Var på UL i torsdags, för att kolla upp mina tidiga sammandragningar. Jag träffade en underbar läkare som verkligen tog sig tid för mig, och gick igenom och lyssnade på min vardag. Jag kommer inte att få jobba nåt alls innan bäbisen föds. Hon hade läst igenom min journal sen jag väntade Ida, och eftersom det börjat så tidigt denna graviditet, så ska jag göra sååå lite jag bara kan tills bäbisen kommer!

Jag förstår inte hur det ska gå till, jag får nästan panik av  tanken hur allt ska funka, men som sagt, jag måste ta det lugnt för lillans skull!!!

Igår kväll  ringde min goaste Eva. Jag blev sååå glad! Hon har kommit att betyda så mycket för mig så jag kan inte förklara!!! Och det behövs nog inte förklaras heller... :-)  Vi surrade om allt, och planerade Halloween helgen,( vi ska åka upp till henne & farfar på middag,) och vips så hade det gått 2 1/2 timme! Jag längtar redan tills vi ska dit!!!



Ikväll har Ida och jag varit på taco-afton och proppat i oss tacos... Mest jag förståss, mat-maja som jag är... Ida ville inte åka hem, utan stannade hos mormor & morfar. Hon vinkade så glatt, och gick in på toa, så det var bara för mig att åka! , Det verkar som att det släppt lite i magen för henne nu. Idag när vi var hos min mormor & morfar så satt hon på toa där lillgumman, och det gick bra! Sen satt hon en sväng hos mamsen oxå, så jag håller tummarna för att det blir bättre nu!!! Stackarn som ska ha såna bevär...

Thomas jobbar kväll... Så trist men sen har han en ledig helg, utan spelningar oxå, skönt! Så imorgon ska vi på middag hos björn & Ulrika. Det ska bli mysigt för det är länge sen vi träffades! Vi ska ju få barn samtidigt oxå, det känns kul!

Nä, nu tänker jag ge mig in i blogganrnas värld o läsa om allas roliga liv!!!

KRAM!!!


Tjäna pengar...

kopiera o gå in på denna adress, ett lätt sätt att tjäna lite pengar utan att göra så mycket...

http://pengargratis.se/?r=4987

Mammas älskade hjälpreda!!!

Så rullar dagarna på, o halva veckan har redan gått...
Det var en bra dag på dagis, vi började med att vara ute. Ida kollade in de andra barnen, provlåg i sanden, sjöng o dansade, o gungade. Det var väl lite besvärligt att röra sig i galonstället, men det gick bra ändå! Och fånig som man är så knäpper man ju en del kort dårå...

       

Vi stannade över lunchen, sen gick vi hem. Ida somnade i vagnen, och sov i 2 timmar! Under tiden kom Lars & Eva, Sebastian, Linda och Noel förbi. det var kul att få besök! Vi fikade o surrade lite. När de for hem så tog vi en prommis till City Gross o handlade lite.
Väl hemma igen så hjälpte Ida mig att göra middan, osten blev välhackad kan jag lova, hi,hi... Medan maten stod i ugnen så blåste vi såpbubblor, Gud vad hon tycker att det är roligt!!!

   

IDA HAR GÅTT IDAG!!!
Flera gånger gick hon några steg i köket, satte sig ner o tittade på mig, reste sig sen o gick några steg igen... Nu dröjer det nog inte länge förrens det är full rulle på henne, hi,hi...
 
Imorgon ska jag lämna Ida på dagis, och åka o hämta mamma. Vi ska luncha, sen hämta hem lilltrollet tillsammans. Mamsen ska vara här med Ida medan jag åker på ultraljudet.
Avslutar med några bilder Ida & jag knäppte när vi var ute på promenad häromdagen.!

   

Må så gott!!!



Inskolning!

Så har vi varit på dagis för första gången med prinsessan! Det gick sååå bra!!! Ida klädde av sig ytterkläderna och gick in o kollade läget med detsamma. Hon tog fröken ( Carolin) i hand och följde med runt i rummen, och provade alla leksaker, rutchkanan, målarstafliet, och bäst av allt var ju igelkotten i samlingsrummet!!!
Imorgon ska vi vara ute med de andra, men det blir nog inga problem det heller...

Vi gick hem och käkade lunch, sen åkte vi ner på stan o handlade lite "bra-att-ha"-saker till dagis; moccasiner, fleecefodrat galonställ, vantar, osv. Så ikväll har jag märkt alla hennes kläder och packat hennes väska, och va konstigt det kändes... Tänk att nån annan ska ta hand om henne på dagarna nu... Hon e ju fortfarande min lilla bäbis jue, hi,hi... Caroline och alla andra fröknar vi träffade idag var jättegulliga, så jag vet att Ida får det bra där!

F*n vad jag har haft ont i fogarna idag!!! Det blev ju mycket upp o ner på golvet när vi var på inskolningen, o det fick jag igen för ganska på en gång... Höger sida är värst, det liksom låser sig där emellanåt, aj,aj... Nåväl ,det blir ju inte bättre för att jag klagar ändå...

Har äntligen fått tag på VÄRLDENS godaste potatis igen! Vi passade på att köpa en 25kilos-säck, så ikväll blev det köttfärslimpa & hemlagad potatismos till middag, och vad gott det var!!! Och eftersom Ida fortfarnade har problem med magen så är det ju kanon med potatis, vi ska undvika att ge henne ris o pasta...

Har kommit in i en period när jag tänker på syrran oftare igen... Och det är jobbigt!!!  Det är precis som att när det händer saker i mitt liv, så blir jag mer påmind hela tiden att hon inte finns...  Jag har så många gånger tänkt att jag ska ringa henne och berätta, tex. när det varit nåt med Ida, eller det hänt nåt speciellt... Jag är fortfarande arg på henne för vad hon gjorde, men det kommer jag väl att vara hela livet tror jag... Usch, vad jag saknar henne nu när jag skriver om henne!!! Jag älskar dig föralltid A-K!!! <3

Som jag skrivit tidigare så var ju min käre kusin Stefan här i augusti och målade utbyggnaden på vårt hus. Till våren ska vi måla hela huset så det inte är sån nyansskillnad på nya och gamla delen...  Äntligen har jag knäppt ett kort så ni får se hur fint det blev!



Hi,hi, lillan i magen har hicka, vad det känns lustigt...
Nu blir det en stor kopp te, har en väldigt ond hals som plågar mig just nu...

KRAM!!!

Dagis!

Imorgon börjar vår älskade lilla lillrumpa på dagis!!!

Eller liten o liten, hon är ju faktiskt stor nu...



Är jättetrött i kväll, så jag orkar inte skriva nå mer nu, utan säger:
 
GO NATT!!!

Fundersam...

,,,Som alla som känner mig vet, så älskar jag att läsa andras trevliga, roliga, underbara bloggar... Att läsa både vänners och kändisars bloggar har blivit mitt lilla nöje när jag får en stund över.  En blogg som jag varje dag följer är Linda Rosing´s blogg. Fråga mig inte varför, hon är ingen idol till mig eller nån jag gillar speciellt mycket, men jag hamnade på hennes blogg en gång och har följt den sedan dess. Lite kul att läsa hur hennes liv är...

Det som gör mig så fundersam är vissa konstiga puckon som kommenterar hennes inlägg... Varför ängnar man sin tid åt att läsa nåns blogg, för att sedan (annonymt givetvis) skriva nåt fult om hur jävla dum i huvudet hon är, osv. Varför gör man inte nåt bättre med sin tid, och slipper vara irriterad för istället??? Men man ska väl aldrig sluta förundras över hur folk beter sig...

Idag fick jag sammandragningar igen... Jag klarar inte av att traska runt i grus, grus, grus... Och Ida som kryper på golvet ska väl inte behöva krypa i grus??? Jag trodde ju att jag skulle få avlastning med dammsugningen, men det funkar inte tyvärr... Så jag tänkte att jag kan prova att städa lite. Eller lite o lite, när det inte blir städat på länge, så är det ju hur mycket som helt att ta reda på!!! Men i vilket fall, så kände jag att det började dra ihop sig i magen, så jag satte mig en stund. Men det blev värre o värre, så jag tog en Bricanyl. Så det gick över! Det som är jobbigt med Bricanylen är att jag blir skakis o får hjärtklappning av dem. Men det tar jag , det går ju över!

Det är psykist stressande med dessa sammandragningar, jag känner mig orolig, och är livrädd att jag ska föda för tidigt... Det blir att jag ligger o funderar på nätterna, fast jag vet det inte löser något...

Tur att jag har världens underbaraste lilla dotter, som får mig att tänka på annat emellanåt!!!

Sii joo läjter!!!

Vinn scrapbookpaket!

Jag är med o tävlar om ett scrapbookpaket! Vill du oxå vinna, gå in på denna adress:

http://malinsscrapblogg.blogspot.com

KRAM!!!

Gratis kläder!!!

Samla poäng och få presentkort!

Gå in på denna adress och anmäl er!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=35132
 

Pözz!!!

På nya äventyr...

... har bara väntat på att min lilla dotter ska hitta allt skoj som finns i lådorna i köket... Och idag gjorde hon det! Man har ju inte ögon i nacken, och lagade middag o plockade ur diskmaskinen gjorde jag samtidigt, ( dålig ursäkt va? ) så jag såg inte vad Ida pysslade med...

 

Hon hade jätteskoj, vi hade serpentiner över hela köksgolvet när hon var färdig med sitt lilla äventyr...
Lillgumman har blivit väldigt pussig, helst med pappa! Kolla in när de pussas genom grinden, sååå sött!!!

 *KÄRLEK*

Vi sitter o tittar på IDOL. I kväll sjöng nästan ingen bra tycker jag. Men sämst är nog Lars i allafall... Kan inte med hans röst för fem öre!!! Stackarn låter ju som nån klämt åt ballen på honom!!! Åker inte han ut i kväll så ska jag sluta att titta på IDOL... Fast jag diggar juryn, deär störtcoola!!!



Nåja, jag ska gå upp och umgås med min kära nu,

Ha en trevlig helg!!!

Tävling!!!

Jag är med och tävlar om ett kit med hårvårdsprodukter! Gör det du med!!!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!




Länk:

http://mylifestyle.devote.se/blogs/644320/aennu-en-taevling.htm

Pottan...

... Måste bara få berätta att vår duktiga dotter har bajsat på pottan 2 gånger nu!!! Jag tycker så synd om henne, för hon är så hård i magen igen, men när hon sitter på pottan o jag läser för henne, så går det ganska bra... :-)

Här provsitter hon pottan precis när hon fick den...



Usch vad det känns tomt när inte Thomas är hemma... Han jobbar sent i kväll, och även fast jag aldrig varit mörkrädd, eller varit rädd för att vara ensam hemma, så har jag dragit ner persiennerna här på kontoret... Känns lite kusligt när man kan se in här, men jag inte ser nåt ut...

Nu ska jag kolla runt på alla roliga bloggar!!!

SO LONG!!!



Filmtips nån???

Vaknade i morse och kände mig riktigt utvilad!!! Somnade gott igår, men vaknade av att jag hade ont i magen... Gick upp o surrade med Thomas ett tag när han kom hem från repet, sen somnade jag när jag la mig igen. Och imorse tog han upp Ida när hon vaknade så jag fick sova ut. Så skönt!

Min älskade stumpa blir så stor! Hon har tagit några steg själv nu, men håller gärna i nåt om hon kan. Hon surrar en hel del, o igår tyckte både morsan o jag att hon sa: Jag vill inte!!!  Vi kan ju inte ha hört fel bägge två? Eller???  Hittade henne vid dockvagnen i morse, fullt upptagen med att mata dockan sin. Lite senare hade fått tag på bilnyckeln, och stod i hallen o försökte låsa dörren med den. Det såg så härligt ut!!!

Ida matar sin docka. 

Jag har inte haft några fler sammandragningar sen jag tog Bricanylen igår, så jag tänker fortsätta att bara ta det lugnt! Fredde ska sova hos farmor i natt, och mormor är här och tar hand om Ida, så själv gör jag ingenting...

Skulle vilja se en RIKTIGT BRA FILM! är det nån som har nåt bra tips???

KRAM!!!

Ingen bra dag...

...I morse ringde jag kvinnokliniken. Har haft som mensvärkar, o sammandragningar sen i söndags. Jag fick rådet att vila, vila, vila... Det är ju lättare sagt än gjort, men jag måste ju! Vill ju inte föda en liten bäbis som inte överlver nu! Så jag ringde och ställde in vattengympan, inga rörelser i onödan! Måste verkligen tänka på detta nu, och inte hålla på att göra allt  som jag brukar göra...

Vi hämtade Ida hos mamsen, sen for vi hem, och jag la mig på soffan och somnade. När jag vaknade klev jag upp och skulle börja med middan , men då började sammandragningarna igen... Då ringde jag upp på förlossningen och frågade om jag kan ta en Bricanyl. Jag fick dem utskrivna när jag väntade Ida, och hade täta sammandragningar i v. 30. Så det skulle jag absolut göra tyckte hon jag pratade med.  Och sammandragningarna försvann! Det kändes så skönt!

Eftersom Thomas skulle repa i kväll, så ringde jag morsan. Hon kom hit och har hjälpt till med allt i kväll! Tagit hand om disk & tvätt, tagit hand om barn, och nattat dem, vikt tvätt, och donat på... Tack för att du finns mamma!!! Ida var verkligen inte på nåt sov-humör i kväll, hon skrek, och skulle INTE ligga i sin säng. Vi provade att ta upp henne, byta blöja, ge henne vatten,  men inget hjälpte. Till slut somnade hon i alla fall, totalt övertrött!!!  

Jag har inte känt nåt i magen ( förutom lite mensvärkar) i kväll, men känner mig orolig och stressad ändå... Varför ska det behöva vara såhär? Varför ska inte jag kunna få njuta av att vara gravid nån gång? Men,men, jag ska väl inte grubbla på det nu, utan försöka ta det lugnt & må så bra som bara går!!!  Tänker krypa ner i min sköna och läsa nu, så jag säger

GO´ NATT!!!

Var tar tiden vägen???

Den här dagen har gått så fort! Vaknade i morse av lillgumman som satt o ropade på pappa ( som hon oftast gör på mornarna...) Upp o donade lite innan Lotta & Bon kom. Vi käkade frukost o tog det lugnt tills barnen skulle sova. På med kläderna o ut i vagnarna med dem på bron. Båda somnade och sov samtidigt för en gångs skull. Våra duktiga barn!!! Jag passade på att hoppa in i duschen, och Lotta grejjade med lunchen. Så åt vi allihopa, Lax & Potatis, sååå gott! Tack för lunchen Lotta!!! Och tack för att ni förgyllde vår dag idag!

Så helt plötsligt så hade halva dan gått... Förstår inte hur timmarna kan gå så fort. Jag gjorde mig i ordning, packade lite saker till Ida, sen bar det av ut till Mormor med henne. Jag åkte hem o hämtade Thomas, så for vi ner på stan på ett möte. Ett bra möte! Vi hämtade Fredde på fritids efteråt, sen hem o jag gjorde middag. Så är det helt plötsligt kväll...

Gårdagen ängnades åt diverse pyssel här hemma. Jag frostade av frysen, putsade glasluckorna på köksskåpen, röjde undan lite prylar som min älskade dotter röjt fram...

   

Hann med att scrappa ett kort till min kompis dotter som fyllt år oxå...



Kanske borde jag ta det lite lugnare... Hade sammandragningar som började vid middan, och höll i sig hela kvällen. Blir väl inte orolig av det egentligen, men nog är det ett tecken på att jag ska tagga ner ett par steg... Så ikväll, när jag tänkte byta gardiner i sovrummet och röja lådorna i hallbyrån, så har jag fått "göra-nåt-förbud" av min man!!! Först blev jag full i skratt, tänkte att han måste ju skoja, när ska jag hinna göra det då? Men nu känns det faktiskt skönt! Jag måste faktiskt inte göra nåt i kväll!!! Så nu sitter jag bara här o tar det lugnt, och saknar min lilla prinsessa som sover hos mormor i natt... Tänker ta på mig min sköna, osexiga morgonrock och krypa ner i soffan och inte göra nånting alls ikväll!

CIAO!!!

Ikea!

I går ( lördags) var vi på IKEA o fyndade lite. Ida åkte till mormor & morfar o sov middag där medan vi flanerade runt på IKEA. Det var HUR mycket folk som helst!!! Jag fattar inte hur mycket pengar folk har att göra av med!!! Ni skulle ha sett alla dessa överfulla kungvagnar som ringlade sig i lååånga köer till kassorna... Som tur är finns ju snabbkassan för oss som bara handlat max 5 varor... ;-)

När vi handlat klart åkte vi och hämtade mor, far och en nyvaken Ida, sen bar det av på resturang. Åh, va trevligt, mysigt och gott det var! Det är så sällan vi går ut nu för tiden så det känns riktigt lyxigt!!! Ida är jättesnäll att ha med sig på resturang, hon surrar o grejar på, vill smaka på allt som finns på bordet, lillgumman min!

På förmiddan hade vi "operation filter-rengöring" här hemma. Thomas tog sig upp på vinden o fixade filtret som sitter i avfuktningsfläkten, och jag donade med filtret till köksfläkten. Blä, va äckligt det var!!! Jag lovar att göra det oftare hädanefter... Kvällen avslutades med en halvskaplig film, jag inbäddad i min underbara morgonrock, och mina nyinköpta, fula, vidrigt knallrosa tofflor, he,he... men varma o goa är dem!!!



Mannen har sovmorgon idag, och vår lilla dotter sitter o tittar på Teletubbies, själv ska jag gå upp o koka mig en kopp kaffe innan det är dax att ta itu med frysen, för idag ska den frostas av!!! Hua, va vuxenpoäng man samlat på sig i helgen...

Hörs i kväll!!!


Stor & liten!

Till dig min älskade man!!!

Jag älskar dig lika mycket som jag skäller på dig... Eller mer till & med!!!

I morse gjorde vi oss i ordning, packade vi in oss i bilen, hämtade Lotta & Bon, och åkte på Stor & Liten. Jenny & Tristan kom oxå dit, kul! Ida har sååå roligt där! Hon leker med alla leksaker hon hittar, åker rutschkana, sjunger o dansar... Det är så härligt att se hennes lycka över att vara där! Det är ju minst lika trevligt för mig oxå för den delen... Och sen är det ju den obligatoriska fredags-korven förståss... Kovv, kovv säger Ida när de säger att det är dax att fika. Men hemma, när jag ber henne säga korv så tittar hon på mig som om jag vore dum...

Mamsen kom förbi och fick sin Ida-dos, oxå bjöd hon på asiatisk mat, tack mamsen, det var super gott!

 Min älskade sitter uppe o dricker vin... Gissa om jag är sugen???

Idag har jag haft ont! Smärtan är värre än förut, det strålar ner i benet, aj,aj,aj... Vill inte ha ont jue! Ja, jag vet att jag inte ska hålla på som jag gör, dammsuga, springa i trappor o bära tungt, men vad fasen ska jag ta mig till då??? 

Ska gå upp titta klart på IDOL snart, men måste bara få visa en fräck bild som jag hittat... Thi,hi..

   

Ha en trevlig helg!!!

Tänder...

... Min älskade lillfis får tänder på löpande band! Jag är väldigt förvånad att hon inte varit / är mer grinig, eller haft feber som många barn kan få. Det enda som märks är att hon är lite snorig... Varje dag är jag lika undrom hur jag kan ha fått ett sånt snällt barn. Hon är helt enkelt underbar min lilla tös! Nog med skryt nu, hi,hi...
Måste få lägga in några go-bilder på henne bara...

  Ida gör Ketschup-reklam   




Idag var vi och käkade lunch med mamsen & tant Birgitta. Hon skvallrade att hon ska bli farmor, så GRATTIS Krister & Lena! Hoppas allt går bra för er och lilla bäbisen!!!
Jenny svängde förbi och mötte upp oss, så vi for vidare hem hit med kiddsen och surrade lite. Barnen lekte tillsammans, de är så söta när de grejjar på!!!

Satt och funderade en dag... Jag har några "vänner" som aldrig hör av sig... Som aldrig hälsar på mig, som aldrig ringer och frågar om vi ska göra nåt...  Utan det är jag som åker och hälsar på, det är jag som ringer o hör om vi ska göra nåt, det är jag som bjuder på middagar, f**n va less jag blir när jag tänker på detta!!! Ska det vara så? Har tänkt ibland att jag inte ska höra av mig nå mer till dessa "vänner", men spontan som jag är o sitter i bilen, så ringer jag o hör om det går att komma förbi och hälsa på en sväng...  Nån som har det likadant???

Visar ett kort jag gjorde till en nyfödd liten bäbis,,, Jag vet, jag är en amatör, men det är ju sååå kul!!!



Ha de gött evreyboddy!!!



1-årskontroll!

Idag var det det dax för 1-årskontrollen! Och det gick så bra så! Vår underbara syster Katrin blåste såpbubblor medan Dr. Gunnar stack Ida, och hon märkte inte ens att hon fick en spruta... Hon är så duktig tösen min!!!

Imorse låg hon lääänge i sin saccosäck och mös med sin vita, stora nalle som hon fick av mormor o morfar när hon föddes. Det såg så mysigt ut!



På förmiddan kom min älskade vän Lindha & hennes lille Alex förbi.



Vi surrade sånadär bra mammasaker som bara mammor kan, sen åkte vi ut till Birsta och käkade lunch. Vi hann sitta o surra där över en kopp kaffe innan det var dax att åka till BVC. Lindha skulle åka o lämna Alex hos sina föräldrar, för hon & Benke åker på bröllopsresa till Kreta i morgon! Gu så skönt för dem! Hoppas de får en riktigt härlig vecka tillsammans!!!

Just nu ligger Ida ute på bron och sover, och sover , och sover. Hon sover så otroligt bra ute! Skönt att vi har den inglasade tamburen, för regnet ÖSER ner här!!! Och till vintern är det perfekt!

Men hörrni... KOMMENTERA!!! Det är ju roligare att blogga då jue... ;-)

Ha det bäst!!!

KRAM!

RSS 2.0