Kallt...

..usch vad det börjar bli kallt på mornarna nu... Men är det höst så är det!!!

Det gäller att vara glad ändå!


  Hittade denna underbara bild på nätet...

Äntligen har min lilla dotter somnat... Hon var jätteledsen när hon låg i sängen, men så fort jag tog upp henne pekade hon på sin blom-lampa o skrattade, så jag vet inte hur ledsen hon var egentligen??? Hon somnade till sist i allafall när jag stod o smekte henne på kinden...
Nu väntar jag på att min älskade man ska komma hem från föräldramötet. Vi hann bara äta middag tillsammans innan han for iväg, så jag längtar efter att få pussas på honom lite...

Lillfrö´t i magen har börjat bli väldigt aktiv på kvällarna. Det är med ett leende på läpparna jag försöker se på film ibland, för hon bökar så jag inte kan koncentrera mig på vad jag ser på... Det är en underbar känsla, nu känner jag att hon finns där inne!!! Tänk att vi ska få en till dotter!!! Det är fantastiskt!!!!

Men vet ni, vi såg väl världens roligaste film häromkvällen... Jag skrattade så jag fick ont i magen!!!
Den hette: Don´t mess with Zohan. Se den om ni får möjlighet, den var hur rolig som helst!!!

KRAM!!!

Fy, vilken dag...

...idag är jag låg... riktigt låg!!!



Kunde inte somna igår, hade ont i magen som bara den... Känner mig stressad över vår ekonomi, alla dessa räkningar, över mina onda fogar, över att inte räcka till känns det som... Får försöka tänka på det positiva i livet, men det är tufft!!!

Nåväl, jag var glad ett litet tag idag idag i allafall. Ida o jag hämtade mamsen i morse, sen for vi upp till sjukhuset och hälsade på Conny & Yvonne och deras lille.... Ja, vad var det han skulle heta nu då??? jooo; SNIPER!!!  Har ni hört på maken??? Som tur är var ungen sötare än hans namn! Ida var totalt ointresserad vav bäbisen, det trodde jag inte att hon skulle vara faktiskt!

Var in på BarnensHus och beställde den syskonvagnen vi helst av allt ville ha från början, de hade satt ner den till 2990Kr just nu. Vi har verkligen inte råd att köpa vagn egentligen, men vi har heller inte råd att låta bli när den är så billig! Dessa jäkla pengar... Jag betällde en svart. Va skönt att Ida kan få åka framåt, och att jag kan ha lillan vänd emot mig! Kolla va snygg den är!



På vägen hem ringde jag  min vän, (som jag skulle köpa en vagn av) o berättade att jag hittat min drömvagn, billigare än vad vi skulle få betala för deras vagn, och det var inget kul samtal! Jag känner mig som en riktig svikare!!! Hon blev besviken, men förstod hur jag tänkte... och det känns ju lite skönt ändå!

Min älskade lillfis är hos mormor nu, jag ska på vattengympa i morgonbitti, sen hämtar jag hem henne! Saknar henne på en gång när hon inte är hemma, undrar hur det kommer att kännas när hon börjar på dagis??? Önskar Thomas vore hemma o kramade om mig NU!!! Behöver verkligen det!!!

Ciao!

Myslördag!

Ja, vi har haft en riktigt mysig familjelördag! Började med att åka ut till Birsta o trängas med alla andra idioter, vi köpte skor till Ida o papsen. Handlade lite på hemvägen, sen åkte vi hem. Ida stökade på i köket med sin dockvagn och  mina prinsar stod för middagsbestyren, hemgjord pizza, o kolla vad duktiga de är!

   Far & son gör pizza.    

Och titta hur mysigt det blev när vi släckte ner lamporna o tände ljus!!!

 

Åh, vad jag njuter av dessa stunder när vi är tillsammans hela familjen! Det blev en lugn kväll framför tv;n, vi såg på musikmaskinen o sen Lilla landet lagom. Jag var hur trött som helst, så jag gick o la mig före Fredde till o med... Skönt att sooova!

På återseende!

Kram!

Idag blev det inte som jag tänkt mig...

Vaknade i morse, jättetrött!!!  Det känns som att inte spelar nån roll hur mycket jag sover, så är jag lika trött ändå...
Vi klev i alla fall upp o åt frukost, ( Ida matade Tigern på youghurt-paketet med sin youghurt ) och gjorde oss sedan klara för att åka på Stor & Liten. Men när vi satt oss i bilen så bara kände jag "näääääääää - jag orkar inte!!!!!"

Så vi åkte till Fyndlagret i stället, men de öppnade inte förrens kl. 11. Då ringde vi till mamsen o hörde om hon bjussade på lite fika, och vad gör inte hon för att få träffa Ida, hi,hi... Vi drack en kopp kaffe och Ida käkade risgrynsgröt, o kolla vad gott hon tyckte att det var!

Ida äter risgrynsgröt!

Vi bestämde oss för att åka till Birsta en sväng, så vi packade in oss i bilen igen och rattade dit. Det märktes VÄL att det var löning! Bilar o folk precis överallt, puh, jag blir så stressad av all stress! Jag kollade på vinterstövlar till Ida, och hittade ett par JÄTTEFINA, men så fanns de inte i Ida´s storlek, det är så typiskt! Jag har ÄNTLIGEN köpt gardintyg till Fredde´s rum! Så en gardinlängd är klar o den andra sys klart i morgon. Självklart blev det döskallar på tyget, han diggar sånt just nu...



Har gjort ett kort till min mormor o morfar som de fick på sin bröllopsdag. Åh, vad roligt det är att scrappa!!!



Ikväll är min älskade o spelar på Stadshuset. Längtar efter att få gå ut o ta en öl o lyssna på dem nån gång, men det lär ju dröja ett bra tag till. Och det gör inget egentligen, för jag längtar ännu mer efter att få hålla vårt nya lilla knyte i min famn, och känna hur mycket jag ÄLSKAR!!! Har funderat på om jag kan älska mer än vad jag gör, och jag har kommit på att det kan jag!!!

Måste få avsluta med en sån helt underbar bild...



Auf wiederzen, nu väntar min sköööna säng!!!!

Hur kommer det sig...

...att man aldrig kan få ta det lugnt själv en gång? Igår när vi kom hem så hade jag så ont i fogarna, så jag ville bara gråta!!! Det hade varit sååå skönt att få lägga sig i soffan o vila en stund, men det går inte i det här hemmet... Ida skulle bada, så det var bara att få ner fetkroppen på golvet o bada henne. Det är inte skönt att sitta där vid duschkabinen när jag har ont, men vad ska jag göra??? Sen var det sagoläsning, o välling innan jag bar upp henne i sängen.

 SUCK...


Köket väntade när jag kom ner... Det var bara att  fortsätta att plocka av bordet, plocka undan Ida´s alla leksaker, få undan kläder, tvätt, ja, var ska jag sluta? Och alla dessa JÄVLA flugor som invarderat vårt kök!!!  Jag förstår inte hur jag ska någonsin ska få bort dem? Det hjälper ju inte att jag försöker hålla rent i köket när det bara lämnas smutsig disk med matrester på varenda dag...

Jag är så trött på att ta allt ansvar här hemma själv, disk, tvätt, matlagning, städning, blöjbyten, matning, dammsugning, blomvattning... Hur gör man för att göra en rättvis uppdelning???

Min man??? Han satt o spelade tv-spel...

Shopping...

...idag har vi varit o shoppat i Birsta med mamsen. Jag hittade ett par mammabyxor, och 2 mammatoppar. Skönt, för det e inte ofta jag hittar några kläder... Och sen har de flesta affärer slutat sälja mammakläder av nån anledning... Ida var lika snäll som alltid att ha med sig, hon somnade gott i vagnen efter en flaska välling, och vaknade sedan med ett leende på läpparna, underbara unge!!!

Vi var även på barnens hus o bytte ut vagnen som Ida fick när hon fyllde år. Den gick sönder när vi skulle sätta ihop den, så det måste ha varit någon spricka i plasten. Men det var inga problem, vi valde en annan vagn, så mamma la till mellanskillnaden, TACK!!!



Så ska ju Ida få en lillasyster!!! Vi var på ultraljudet igår, och än hur de letade så hittade de ingen snopp! Så jag hade fel igen... Allt såg ut som det skulle, så det kändes skönt att få veta! Fast jag var så övertygad om vi skulle få en kille så känns det jätteskoj att få en till liten tjej, o va praktiskt att vi har så mycket kläder till henne redan... ;-) Nu är det bara att komma på nåt fint namn, jag hade ju planerat en Ludvig jag... Men vi har några förslag som vi gillar.
Vi fick BF den 21 februari, men jag tror hon kommer att komma tidigare i alla fall...

Stefan, jenny & trisse var hit o uppvaktade Ida igår. Vi käkade middag o fikade upp tårtan som var kvar o barnen lekte litegrann. Det var så trevligt! Ida fick ett jättegulligt bak-set som jag bara älskade!!! O Ida med för den delen!  Tack så mycket! Barnen smög ut i hallen och passade på att stöka till lite medans mammorna satt o pratade och papporna gick ner o grejjade med lite musikprylar...

   

Nä, nu ska jag passa på att lägga mig o vila medan Ida sover, sen e det dags att börja förbereda middan innan mina prinsar kommer hem från jobb o skola! Idag bliré köttbullar o hemgjordpotatismos...

KRAM!!!

Några kloka ord...

"Accepterar du att jag är den jag är så slipper du bli
upprörd när du upptäcker att jag inte är den du tycker
jag borde vara och besparar dig alla de besvikelser
som beror på dina egna orealistiska förväntningar
"

Jag ska snart iväg på Ultraljud, det ska bli sååå spännande!

KRAM!

Ida 1år!!!

Så har vår underbara lilla dotter fyllt 1 år!!! TACK alla för alla fina presenter, o all uppvaktning Ida haft!
Imorse när vi vaknade så sjöng vi lite innan Ida tittade på Teletubbies i sin sköna saccosäck. 



Sen hjälptes vi åt att göra klart tårtorna. Ida fick en egen tårta, en alldeles egen Ida-tårta!!!

Ida hjälper mamma att göra tårtor.       

Vi fick främmande av Lotta & Bon i morse, så kom mormor, sen min mormor & morfar. Vi fikade o Ida fick öppna sina paket. Gissa om hon gillade att få äta tårta alldeles själv? Hela hon var full i grädde, och även jag blev det när jag skulle ta hand om henne efteråt... Vilka fina saker hon fått!!! På eftermiddagen kom Mia förbi med Anton & Elias, o sist kom mormor & morfar för att äta middag och ta med sig Ida hem i natt. Vi ska på UL i morgonbitti, så det kändes lugnast för Ida att få sova där i natt.

Några bilder från kalaset:

        

Igår hade vi en riktig pysseldag ute i trädgården, pappa, Ida o jag. Vi klippte gräs o buskar, plockade bort skräp o fixade bort gamla blommor. Så nu är det så fint! Och självklart hade vi hjälp av vår lilla solstråle!

   

I lördags kom farmor & farfar Åke  o uppvaktade Ida. Hon fick många fina presenter från dem, gammelfarmor, och gammelmormor & gammelmorfar. Tack så mycket!!!

   

Hm, jag kan inte låta bli att fundera på vad det är för en liten filur som bor i min mage... Jag tror ändå att det är en lillebror, men som sagt, vi får se om de kan säga i morgon.
Vill avsluta detta inlägg med att säga att jag älskar min Thomas så otroligt mycket! Vi har en underbart härlig familj tillsammans, tack för det min kärlek!!! Det ska alltid vara vi!!!

KRAM!!!

Idag är ingen vanlig dag...

...För idag är det Ida´s födelsedag, HURRA,HURRA,HURRA!!!

 Tänk att det är 1 år sedan denna bilden knäpptes!


Skriver mer i kväll...

Fredagkväll!

Så var det fredag igen, o här sitter jag solo... Thomas är och spelar på södra berget, och vår älskade lilla dotter har ÄNTLIGEN somnat! Hon sov ca. en halvtimme mitt på dan, sen har hon vägrat sova nå mer!!! Och inte har hon velat äta riktigt heller. Vet inte vad det är som är fel?

Idag var vi på Stor & Liten. Vi hämtade upp Lotta O Bon på vägen oxå. Bon hade somnat när vi kom fram, och lillgumman stod vid grinden och försökte väcka honom, men utan resultat... Så hon målade lite med Lotta i stället, o grejade på med sakerna som finns där innan det var sångdax. Jag såg att teckningen som Ida ritade förra gången vi var där hade blivit uppsatt i barnens bildgalleri, och då blev jag sååå stolt, tihi... Sen var det lunch, det bjöds på korv m. bröd, saft, kaffe och frukt, mums!

     

På eftermiddan styrde vi kosan mot Nacksta för att köpa billiga blöjor på konsum. Men det var väl det enda som var billigt där oxå, vilka priser de har asså... Vi åkte hem hit o "bara var oss själva" för en stund sen, och vad skönt det var! När vi skulle skjutsa hem dem, och  Lotta hade satt fast Bon i bilstolen så ville Ida pussa på honom flera gånger. Jag hann knäppa ett gulligt kort på dem. Snacka om sötisar!!!



Jag har ONT!!! ONT, ONT,ONT!!! Vet inte hur det ska gå med fogarna om det fortsätter så här, men det är väl bara att hoppas att det inte blir värre... Jag försöker att inte klaga, men ibland går det inte att undvika, jag blir på så dåligt humör när jag har ont... stackars dem som måste umgås med mig, Puh...

Jag plockade några höstlöv idag, så Ida och jag gjorde 2 ljusarrangemang när vi kom hem, kolla vad härligt det ser ut! Hösten är underbar med alla dess vackra färger!!! Vilka härliga promenader som väntar oss, luften är ju så skön på hösten!

    Dekorationen till farstun.

Ha en underbar helg allihopa!

KRAM!

 

En standag...

...har vi haft idag mamsen o jag o Ida . Vi hämtade henne i morse sen åkte vi till stan o strosade i några timmar. TACK snälla mamsen för allt fint Ida fick! We love you! Jag föredrar faktiskt stan framför Birsta nu för tiden, det e mycket lugnare på stan... När vi shoppat klart bjöd pappa på lunch hemma hos dem, supergott!!!

Min älskade unge har fått börja "tvätta" händerna själv i köket nu. Det är enklare så , än att jag ska stå och  hålla i henne o försöka tvätta henne samtidigt, jag börjar bli för stor & klumpig, hi,hi... Kolla så glad hon blir när hon kan själv!!!



I tisdags var vi ut till Jenny & Trisse en sväng. Barnen lekte o vi satt o pratade mamma-prat,  det var så trevligt!



Trisse var väldigt  "på" Ida hela tiden, och hon försvarade sig inte, det måste hon börja göra nu när hon ska börja på dagis... Det kommer ju funderingar om sånt redan nu, om hur det blir om nån e dum med henne osv...Men det löser sig jue!

Igår var Lotta & Bon här o umgicks med oss. Vi prommade en sväng, sen gick vi hem hit o käkade lunch. När de skulle gå hem så var Bon alldeles färdig så han däckade i vagnen, o titta så söt han är!



När Thomas kom hem så fick jag en jättefin blombukett! Vi hade 2-årig bröllopsdag igår! Tänk att det gått så fort... På kvällen mös vi till, Thomas hade köpt en budapest-stubbe, min favorit-bakelse!!! Hua, vad jag fikar mycket märker jag... ;-) Ida fick lov att öppna farfar & farmor Ewa´s present, de kan inte komma när hon fyller år, det är så trist!!! Gissa om Ida fullkomligt ÄLSKADE sin present! Hon kunde inte låta sacco-säcken vara en sekund!!! Hon mös med den, låg i den, kramade den, pussade den, ja, den var verkligen uppskattad! Kartongen som den låg i var oxå väldigt spännande att krypa in i! Tack så mycket i förväg kära ni!!!

                

Ikväll är min älskade på Södra berget o riggar. De har en spelning där i morgonkväll. Så jag har passat på att baka bullar till Ida´s kalas, med hjälp av min kära mor & min underbara dotter! Vi bakar så bra tillsammans, och så här bra blev det!

               

Bye,bye kära bloggers!!!

Åh...

...jag har fått sovit ut!!! Jag känner mig som en helt ny människa, tänk va lite sömn kan göra! Vi bestämde i fredags att Thomas skulle få sovmorgon igår, o jag i dag, o jag sov till 10.15. När hände det sist???? Hur som helst så var det så underbart skönt att få vakna av sig själv o känna sig riktigt utvilad! Tack älskling, jag uppskattar det verkligen!!!

Måste bara visa en härlig bild när Ida fick tag på youghurtskålen en morgon...

 Tihi, jag torkade youghurt ÖVERALLT!!! Men det var det värt, hon hade så kul!!!

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN MIN ÄLSKADE PRINSESSA!!!

Igår for vi upp till Härnösand o hälsade på farfar o farmor Eva. Det var så trevligt, vi fikade o surrade om våra olika bröllopsminnen, o gud va vi skrattade! Jag borde egentligen skriva ner alla minnen så att jag aldrig glömmer hur det gick till när vi gifte oss... Det var ju en hel del som inte blev som vi räknat med... Men gifta blev vi!!!
Efter gott fika så gick Ida på upptäcktsfärd o kollade läget, hon hittade en jättenalle som hon blev stormförtjust i!!! Hon pussade den om & om igen...

                

På kvällen hade vi lördagsmys o kollade på Sommarkrysset, men tyvärr så  vann vi inget på lotto den här helgen heller...

I dag tog Thomas med sig Ida när de skulle åka på Freddes fotbollsträning. Jag passade på att sticka ner i tvättstugan en sväng, sen tog jag en lååång, varm dusch, o rakade benen o filade fötterna, sånt där jag sällan hinner annars... Det känns lyxigt att hinna ängna lite tid åt sig själv ibland! Önskar bara att vi hade badkar... suck...
Det blev en sen lunch, o nu har far o son åkt på fotbollsmatch. Ida sover , och jag sitter här o fördriver tiden. Tänkte laga en god middag i kväll, Kyckling med curry & banan, MUMS!!!

Nä, nu bliré en snabbis med dammsugaren innan sessan vaknar, I löööv to dammsyga...

Pöss på er allihopa!

Min underbara dotter...

... är helt enkelt sååå underbar!
Vi var på bvc o surrade lite idag om våra sovrutiner osv... Sovrutinerna har vi VERKLIGEN fått kläm på nu, Ida har sovit hela nätterna i 1 vecka snart, det är så himla skönt!!!  Ida sjöng för Katrin, o surrade med henne som att de varit vänner hela livet,,, Snacka om att hon kan charma folk!!!

       
                                                                                  *ÄLSKAR*

 Efter bvc åkte vi hem till vår goa JennyPenny o fikade o surrade lite mer... Ida slocknade i min famn i soffan, o sov ung 1 timme. Sen åkte vi till Ica en sväng innan vi åkte hem o käkade lunch. Jag fattar inte att jag är så himla hungrig jämt nu för tiden... Jo, visst fattar jag varför, men det har kommit så hastigt... Hungrig o sugen jämt...

Imorgon ska vi åka till Birgittakyrkan på Liten o Stor. Få se vad det kan vara för nå trevligt!
Jag har ont i Huvet o bihålorna, hoppas att det är nåt tillfälligt som försvinner fort... Orkar inte med fler förkylningar nu!

Kolla in denna underbara gerbera, min absoluta favoritblomma!!!



Kram!

I´m alive...

...it´s a beautiful day and i´m happy to say: I´m alive!!!     Tänkvärda ord....


Så har en ny vecka startat igen, tiden går så fort!!! Vi har hunnit med en hel del. Tog en härlig prommis i skogen med LyckligaLotta & BusigeBon häromdan tex, knäppte lite kort...

                           
Mammas prinsessa!!!              Underbara höst!!


På lördan gjorde vi inte så mycket, och det var ganska skönt! Jag slöade i soffan o Thomas fixade med det mesta här hemma. På söndaförmiddag styrde kosan till Ö-vik. Glenn & Frida döpte lille Max Olle Viktor. Det var ett jättefint dop, o Max var så glad o snäll hela tiden. Efteråt fick vi kanske VÄRLDENS godaste smörgåstårta! Kanske tur ändå att pappa hade eld i arslet o skulle åka hem på en gång, annars hade jag väl suttit där än o ätit... Jag försöker se fördelar med allt som händer... (Måste försöka smöra för Frida så jag kan få receptet av henne... ;-) )

          

Jag har börjat scrappa lite. Det är sååå himla kul alltså!!! Trodde inte att jag skulle ha tålamod att sitta o pyssla med sånt, men gud så avkopplande det är. Och vad fantasin sätter fart! Ni som inte har provat detta, GÖR DET!!! Synd att man inte är gjord av pengar, då skulle jag pyssla mera... Här kommer ett litet smakprov på vad jag gjort...

 Denna gjorde jag till mamma o pappa.

Ida har faktiskt sovit 2 hela nätter nu! Synd är bara att inte jag kan göra detsamma... Vette fasen hur jag ska vända på detta... Men huvudsaken är att sessan känner sig trygg o sover. Gud vad jag älskar denna unge!!! Fattar inte var all kärlek kommer ifrån? Ju mer kärlek jag öser över henne, ju mer fylls det på hela tiden. Det är en underbar känsla!!!

Nu när hösten är här så tänder jag ljus så fort jag hinner, och det är sååå mysigt att sitta i skenet av ljusena... Och det bästa är de ljus som doftar så underbart... Har blivit bjuden på en ny Partylite-visning, men vet inte om jag törs gå, jag KAN inte låta bli att handla jue... O pengar har man ju inga, så det blir svårt att få ihop...

Nu väntar tväääätten, boooooooring, men det måste ju göras... Sen ska jag gå upp o njuta av mina ljuuus...

Love & peace!!!


Så läggs ännu en dag till resten av mitt liv......

Jag tänker inte skriva om mina sorger o bedrövelser, men jag måste få skriva hur sviken, sårad och kränkt jag känner mig!!! Önskar att jag inget visste!!!

I tisdags började vattengympan. Helt kanon, så skönt att känna sig lite tyngdlös emellanåt... Sen for jag vidare till barnmorskan och lyssnade på Luddes hjärta, 148 slag/min. Jag kallar bäbisen Ludde tills jag övertygats om att det inte är en liten kille som bor i min kropp!!! :-)

I onsdags for Ida o jag ut till Jenny o stefan, o lille Tristan. Vi satt o fikade o surrade på ett tag, sen for vi vidare till mamsen o käkade lunch med henne. Sen fick jag sooova en stund! Tack älskade mamma, vad skulle jag göra utan dig??? Ida fortsätter att äta välling på nätterna, men jag fick nu veta att det är jag som måste bestämma mig för att sluta ge henne flaskan, till slut vänjer hon sig... Jag får väl ta ett par nätter med skrik, jag är ju ändå vaken...

Igår var vi o hälsade på Lotta o Bon. De är alltid lika glada o trevliga som vanligt. Jag började tyvärr att må väldigt konstigt, så vi for hem. Hemma däckade både Ida o jag, o sov till Thomas kom hem... Mådde väl något bättre när jag vaknade. På kvällen kom Thomas moster o hennes man på besök. Trevligt när man inte träffar dem så ofta.

Funderar på en sak bara... Ligger det nån sanning i att människor med dåligt självförtroende sårar andra människor medvetet / omedvetet för att må bättre själva??? Det varkar så tycker jag...

Nu ska vi bege oss ut i elljusspåret ett varv innan det blir fredags-handling!

*KRAAAM*

Det sägs...

...att man ska älska, glömma och förlåta....

MEN HUR MÅNGA GÅNGER DÅ????


Sönda´n...

Vilken underbar söndag jag haft!!! Vi klädde på oss och for till sticksjön på förmiddan. Vi skulle mata fåglarna, men när vi kom fram till ankorna o Fredde frågade efter brödet så insåg jag att det blev kvar hemma... Typiskt mig... Men det blev 2 härliga varv runt sjön innan vi gick på ICA och handlade, sen  återvände vi hem.

  

Efter lunch var vi ut på Alnö och hämtade Thomas gamla basförstärkare, sen for vi till farmor o lämnade av Fredde där. Vi hade planerat att ha en vuxenmyskväll tillsammans.
Väl hemma igen så slöade vi lite innan Ida la sig, o sen började vi med middan, paprika & ostfylld lövbiff, och potatigratäng  och det blev hur gott som helst!! Till efterrätt hade vi köpt äppelbakelser, och det var inte sista gången, mums va smaskigt det var... Tur att man inte har några problem med vikten, hi,hi...



Det blev en jobbig natt för Ida i natt,,, hon vaknade runt 22 och var jättetäppt i näsan. Efter renässansdroppar, en alvedonsupp, o massor av gråt (!) så somnade hon till slut i sängen med mig. Då var klockan halv 2 o jag var helt slut... Själv somnade jag strax efter 3 nån gång. Klockan halv 7 vaknade lilltrollet, men då fick pappa ta över. Jag kommer att gå under annars om jag inte får nån sammanhängande sömn snart...
Idag är Ida hos mormor, så jag ska passa på att röja av lite här innan jag ska hämta Thomas på stan, han har börjat sitt nya jobb idag! Grattis älskling!!! Du betyder allt för mig, bara så att du vet!!!

Men fattar ni hur bra "longing for lullibies " är??? Den går runt i min spelare hela tiden...

Ciao Ciao!!!

RSS 2.0