Shopping...

...idag har vi varit o shoppat i Birsta med mamsen. Jag hittade ett par mammabyxor, och 2 mammatoppar. Skönt, för det e inte ofta jag hittar några kläder... Och sen har de flesta affärer slutat sälja mammakläder av nån anledning... Ida var lika snäll som alltid att ha med sig, hon somnade gott i vagnen efter en flaska välling, och vaknade sedan med ett leende på läpparna, underbara unge!!!

Vi var även på barnens hus o bytte ut vagnen som Ida fick när hon fyllde år. Den gick sönder när vi skulle sätta ihop den, så det måste ha varit någon spricka i plasten. Men det var inga problem, vi valde en annan vagn, så mamma la till mellanskillnaden, TACK!!!



Så ska ju Ida få en lillasyster!!! Vi var på ultraljudet igår, och än hur de letade så hittade de ingen snopp! Så jag hade fel igen... Allt såg ut som det skulle, så det kändes skönt att få veta! Fast jag var så övertygad om vi skulle få en kille så känns det jätteskoj att få en till liten tjej, o va praktiskt att vi har så mycket kläder till henne redan... ;-) Nu är det bara att komma på nåt fint namn, jag hade ju planerat en Ludvig jag... Men vi har några förslag som vi gillar.
Vi fick BF den 21 februari, men jag tror hon kommer att komma tidigare i alla fall...

Stefan, jenny & trisse var hit o uppvaktade Ida igår. Vi käkade middag o fikade upp tårtan som var kvar o barnen lekte litegrann. Det var så trevligt! Ida fick ett jättegulligt bak-set som jag bara älskade!!! O Ida med för den delen!  Tack så mycket! Barnen smög ut i hallen och passade på att stöka till lite medans mammorna satt o pratade och papporna gick ner o grejjade med lite musikprylar...

   

Nä, nu ska jag passa på att lägga mig o vila medan Ida sover, sen e det dags att börja förbereda middan innan mina prinsar kommer hem från jobb o skola! Idag bliré köttbullar o hemgjordpotatismos...

KRAM!!!

Kommentarer
Postat av: lotta

Hon kan väll heta Ludvig? Det blir ju så bra!

Här blir det nästan köttbullar, jag gör en sån där Shepherds Pie, så gott!

Kram!!

2008-09-24 @ 16:44:21
Postat av: Viktoria

Grattis till den den lilla flickan som ni väntar....

Namnförslagg :-)Lovisa eller Love iställer för en Ludvig... ler

Fast det finns ju så Många fina namn... kram

2008-09-25 @ 19:27:43
URL: http://skrotis77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0