Värme...

...jag vill ha sol o värme!!! Nu får det vara nog med kyliga trista dagar, jag mår mycket bättre när det är varmt o skönt ute... Önskar att sommaren vore mycket längre!

I fredags var vi till Birsta med våra goa vänner Lotta o Bon. Vi käkade lunch, shoppade, o fikade, en så otroligt skön dag! Jag gillar verkligen att umgås med dem, det är så avkopplande! Precis vad jag behöver! Kram på er!!!

Igår blev ingenting som jag planerat. Jag var ute hos min underbara vän Jeanette o hälsade på på förmiddan med Ida, o när vi åkte hem så svängde jag in en snabbis till mamsen så hon fick pussa på Ida lite. Då frågade hon om hon inte fick ha Ida över natten... Jag blev lite ställd, men for hem o funderade lite, o kom på att det skulle va skönt att få sova riktigt en natt. Så vi packade ihop lite grejjer oåkte tillbaks med Ida. Hon var jätteglad när vi for, trollungen...

Sen åkte vi hem och lagade en underbart god middag, fläskfilé-gryta med bandpasta, mums!!! Vi drack lite öl, och blev jättesugna på att sjunga kareoke! Så Thomas hämtade upp singstar-spelet, sen sjöng vi för fulla muggar! Efter att vi avverkat alla låtar, så fortsatte vi med all kareoke vi har på datorn, O guuu va skojj vi hade!!! Sånt här borde vi göra oftare, vi sjöng mycket förr...

Det var så skönt att kunna vara tillsammans o bara mysa o bry oss om varandra! Vi behövde verkligen det! Sen somnade vi tillsammans, har inte hänt på länge kan jag säga! Så skönt!

Så nu idag hämtade vi hem Ida, hon hade haft det så bra med mormor o morfar, hon älskar dem verkligen, det märks så väl!
 Just nu har Thomas tagit med sig Ida o åkt till sin mamma, så jag tänkte passa på att vila en stund innan de kommer tillbaka. Imorgon ska vi åka ut till Juniskär o hälsa på min mormor o morfar, de har flyttat ut till sommarstugan, det är så mysigt att vara där!

Kram!

Årets första picnic...

...hade vi idag! Jag tog med mig Ida och åkte på norraberget. Där mötte vi upp Lotta, Kent och Bon. Vi var lika hungriga allihopa, så vi dukade genast fram våra goda sallader när vi satt oss på våra somriga picnicfiltar. Jag hade gjort tacosallad, och det var faktiskt jättegott!

       

Thomas dök upp lite senare med fredde, de hade varit på akuten för gossen har klagat på värk i öronen. Han var lite röd i ena örat, men det var inte så allvarligt sa farbror doktorn...
Han hittade några kompisar som han spelade freesbee o fotboll med, o sen försvann han! Jag tog Ida på armen o gick o letade honom, då kom han springandes från skogen, han hade i all iver över sina nyfunna vänner glömt bort att säga till mig när de stack iväg... Puh, vilken ångest man får när man inte hittar barnen på en gång!

Jag är sååå trött nu för tiden! Vi har haft mycket konflikter hemma ett tag nu om så jäkla dumma, onödiga saker, och det tar all energi från mig... Jag orkar nästan inte ens vara glad snart...
Härom morgonen när Ida fått sin morgonvälling, och somnat på min arm i sängen så tvärslocknade jag! Och vaknade av att Ida ramlade ner i golvet!!!!
Fattar ni, jag vaknade inte ens när hon vaknade och förflyttade sig neråt fotändan... Jag trodde hjärtat skulle stanna i kroppen på mig! Men det gick bra, hon hade inte gjort illa sig, och slutade gråta när jag tog upp henne, så hon blev nog mest rädd... Men det ska ALDRIG få hända igen! Hellre ska mina ögon få blöda av trötthet än att jag somnar ifrån henne igen!!!
Det skulle vara så skönt om jag kunde få lite avlastning ibland... Även om jag älskar Ida MEST I HELA VÄRLDEN, så skulle jag verkligen behöva kopppla av och ladda batterierna just nu. Det skulle räcka med att få ett par timmar för mig själv, att bara få gå ut på en prommis själv, åka o simma eller sola, eller få lägga mig o läsa en stund...
Äh, jag ska inte klaga, snart är hon stor o inte vill vara med mamma nå mer, så jag ska nog passa på att njuta av henne... :-)

Ikväll spelar Thomas på Aveny. Så man är solo som vanligt och det blir en tidig kväll i säng för mig. Barnen sover, tvätten är hängd, men disken skiter jag högaktningsfullt i, jag ska försöka sänka kraven på allt som "måste" göras här hemma, så jag tänkte börja med disken... Få se hur länge man står ut med det... he,he...

Go natt allihopa, nu ska jag sooova!!!

RSS 2.0