Efterlysning...

Jag har fått en förfrågan om jag kan göra ett kort med en älg på...
Är det nån som vet var man kan köpa en älg-stämpel???

Här kommer några kort från när vi var och matade fåglarna i Sidsjö. Ida matade sig själv oxå, tur att vi hade färskt bröd. Man får vara med på bild fast man är ful så jag lägger in en bild där jag är med oxå...

   

Här hemma är det gnälligt som tusan. Ida har haft feber i två dagar, och hon gnäller heeela tiden. Sen är det nej, nej,nej, till allt! Utom till glass, det är hennes nya "måste" i livet. När vi var på väg hem från dagis i torsdags så snubblade hon och skrubbade upp sin lilla näsa. Som om det inte vore nog med att hon dagen innan blivit riven på kinden av en hund... Då var det ttur att vi hade glass hemma, för det var det enda som blev glad av. Som tur är syns det inte så mycket idag i allafall.



Elin är rosslig i halsen. Hon hostar så hon kräks lillstackarn! Och nätterna är lik, nässugen går varm! I natt var hon vaken mellan 3-6, jättepigg och jätteglad! Pratade på som bara den... Så jag har känt mig lite mosig idag.



Det blev en prommis ner till apoteket på f.m. Jag hämtade ut vaccin till Ida. 561:- för en spruta!!! Sen ska hon ha en till om 2 månader, och den kostar lika mycket! Shit vilka priser va?

På e.m pysslade Chatrine o jag lite. Jag hinner aldrig göra så mycket, för det är nåt annat att göra hela tiden känns det som. Men det var mysigt ändå, vi surra lite skit och fikade oxå. Och i kväll blev mitt första kort med Rolf Lidberg-stämpeln klart! I LOOOVE!!! Stämplarna är verkligen jättesnygga!!! Kortet är enkelt och inge märkvärdigt, men sååå läckert! Allt material är från SCRAPPERS!



Igår for vi på en liten tur med kiddzen. Vi körde runt mot laggaberg o tittade på hästar. Ida var jätteimpad, Fredde tyckte det var skittråkigt o ville åka hem, och Elin sov. Pappsen o jag satt fram, höll varandra i handen, och njöt av vår lilla familj, hi,hi...
I lördags var vi på TandooriHouse o käkade. Det var så himla mysigt att få sticka iväg bara vi två. Mamma var här med barnen. Jag ammade Elin alldeles innan vi skulle åka så att vi skulle kunna vara borta så länge som möjligt. :-).
Vi avslutade vår myskväll med att svänga in på CityGross o köpa en bal billigt toapapper, snacka om att man är en romantikdödare... Men va fasen, man måste ju gå på toa oxå...

Snart är det påsk. Jag blir solo, grabbarna drar till fjällen och spelar. tors-lör. Så det blir en lugn o stillsam påsk. Skönt, jag tycker inte att det är så mycket att "fira" egentligen heller. Klart det är kul med lite påskris och påskägg till barnen, men sen kan det vara för min del. Tråkig jag är va?
Några kort har jag hunnit med i min ensamhet när barnen lyckats sova eller vara lugna samtidigt en stund...

 

Har gjort 2 grattiskort oxå. En beställning och ett kort från oss som vi la trisslotter i.

 

Jag skäms för att jag sällan kommer ihåg att vattna våra blommor, så jag blev väldigt paff när jag skulle vattna igår och hittade denna novemberkaktus på kontoret... Kan även tillägga att våra orkideér och vår saintpaulia blommar. Så jag är bevis på att man inte måste ha gröna fingrar för att blommorna ska trivas, det räcker med massor av kärlek och lite, lite vatten nån gång per år, hi,hi...



Nä, nu ska hängtutta-Annelie hänga tvätt innan det är ammnings-dax igen.
Ha en trevlig kväll!

KRAM!

Bildinlägg!

 En dag tänkte vi knäppa ett gulligt kort på systrarna Höjland som vi kunde skicka till släkten... Tänkte vi ja... Så här blev resultatet...

 Vad tycks???

Sen är det några blandade kort på töserna, En dag var Ida och jag ute och spelade bandy på gården. Gud vad hon tyckte det var roligt! Hon var så stolt när hon lyckades träffa bollen med sin lilla klubba.

       

Ida älskar att ligga i babygymmet med Elin. Och Elin älskar när Ida lägger sig där med henne!

 

Åsså lite scrappande har det blivit, blir aldrig riktigt nöjd, men jag älskar mina nya hÄngla-stämplar!!! Ska scrappa lite i morgon, det kliar i fingrarna nu...

   

Ida gillar att smaka på frukt, inte äta, bara smaka... Så här ser det ut i vårt fruktfat nu för tiden!



Dagen har varit lugn, har haft min lilla papegoja i hasorna heeela dagen. Det ska bli skönt att hon ska gå på dagis och få springa av sig lite energi i morgon. Jag är bättre i förkylningen, så är det fint väder blir det en prommis efter lunch. Nu skäms jag, jag skulle faktiskt gå ner och framkalla kort, så det är bäst att jag gör det innan Elin vaknar och vill äta.

KRAM!


Proosit...

Fasen, fasiken, skit oxå! Jag som sett fram emot scrapträffen igår, oxå går jag o blir förkyld!!! Det är väl så jädrans typiskt så det är inte sant... Nåja, jag hoppas att tjejerna hade det tråååkigt, he,he... Närå, de hade det säkert jättekul!

Hua, det känns som man är nybörjare, kommer inte ihåg när jag bloggade sist. Vi har hunnit ner till stockholm o bytt bil, vi växte ur passaten tyvärr. Så nu är vi ägare till en Cheva transport, inte drömbilen precis, men vi hade inte så mycket val just nu om vi ska få plats hela familjen med vagnar o packning.

Förr-förra veckan var Thomas pappaledig, så jag fick vila upp mig ordentligt! Fredde var hos farmor, och Ida hos mormor, och Thomas tog hand om Elin så jag fick ta det lugnt, och det behövdes kan jag lova. Vet inte hur länge jag orkat annars, tröttheten höll på att ta kål på mig! Vi har även gjort några små förändringar i vårt liv, så nu känns det mycket,mycket  bättre!

Igår fylder Ida 1 1/2 år! Min lilla, lilla tös, som blivit så stor! Nu för tiden är hon mest vidrig, vill inte, kan inte, ska inte, nej, bläää... Hon lyssnar inte, hon sparkas, bits, och är allmänt trotsig. Det är ju så att jag riktigt längtar tills 3-års-trotsen...
I början av förra veckan fick hon falsk krupp, och blev förkyld. Det blev några jobbiga nätter, men nu är hon bättre!

Elin är snuvig och täppt i näsan, lillsnuttan, så det är rena rama snorhuset här för tillfället. Snor sugen går varm kan jag lova, vad gjorde man utan den???
Hon blir förresten 2 månader idag, vart tar tiden vägen?

Lääängtar tills våren kommer så jag kan vara ute o promma på dagarna. Är så trött på snö, snö, snö... Man blir ju lite gladare när solen dyker fram oxå, i alla fall jag!
Nä ,nu ska jag gå upp o måla en stämpel, har scrappat lite i veckan, och ska börja lite nu oxå. Bilder kommer sen!
Ha det gott allihopa!

KRAM!

I`m alive!

Men tiden o orken räcker inte till just nu...

Kram!

Jag har hört...

...att förr i tiden torterade man folk genom att hålla dem vakna, de fick ingen sömn alls helt enkelt. Jag kan verkligen sätta mig in i deras situation, jag håller på att gå sönder, så trött är jag!  Det är verkligen tortyr!!!
Ja, välkommen till småbarnslivet tänker många, och ja, så är det ju, men jag måste bara få skriva av mig, det känns lite bättre sen...
Min mor kommer hit idag och är med barnen så jag ska få sova en stund. Det skulle hon förra veckan oxå, men då "passade" jag på att göra massor av annat än att gå o sova... Så typiskt mig!
Jag får faktiskt skylla mig själv, jag prioriterar ju själv vad jag ska göra, men när ska hinna med allt om jag inte gör det när jag "har tid"???  Jag är irriterad o less jämt nu för tiden, men det är ju för att jag är så förbaskades trött!
Ja,ja, det är värst de 18 första åren...

Har varit ute på prommis med tjejerna på förmiddan, det var så skönt! Jag hittade ett litet sifferpussel åt Ida. Jag fattar inte var hon lär sig allt, nu är hennes stora intresse att räkna siffror. Hon har oxå börjat med lite bokstäver, vart ska detta sluta, hon är inte ens 1 1/2 år lillgumman min!
Skottade av gården när vi kom hem, för de somnade i vagnen bägge två. Det var skööönt att vara ute i friska luften måste jag få säga, men aohhh, vilken träningsvärk jag har i armarna nu!!!

Vi har äntligen köpt en torktumlare, och jag är så lycklig för den! Jag tycker tvätthögen bara växte och växte, och tvätten torkar ju sakta, så nu hinner man ju med vätten riktigt bra! ;-)

Thomas är på hockey i kväll... Jag tror att jag är den ende som inte är intresserad av hockey. Timrå IK, vaddå är det en glass eller??? He,he, jag har faktiskt varit på hockey med honom, men det var mest för stämningen, och mys-pyset att göra nåt tillsammans, vilket inte händer så ofta nu för tiden!
 
Skulle så gärna vilja gå o se " Män som hatar kvinnor" på bio. Har hört att den ska vara riktigt bra! Mamsen har erbjudit sig att ha barnen om jag vill göra nåt nån kväll, så ett biobesök ligger ganska högt på listan... Eller simma... eller sola... Åh, va skönt det skulle vara!!!

Nu ska jag gå upp o duscha av mig lite kräka och ta mig en kopp te, ha en skön kväll!

Kram!

Lördagkväll & solo!

Min stora kärlek i livet har åkt till Ljusdal för att rocka bönderna under bordet ikväll! Hualigen vad jag tycker det känns tomt när han inte är hemma!  O Herregud vad länge sen jag var ute och lyssnade på dem känns det som. Får ta igen det till sommaren, kanske man kan unna sig en kall god öl då oxå! Fy vad jag blev sugen på öl nurå...

Har haft en toppenmysig dag idag. Tog med mig tjejerna o for till Gnarp i morse. Ja, än hur konstigt det låter så var det mysigt att åka till Gnarp, ha,ha... Träffade min goa vän Carina och hennes kiddz  först. Vi blev bjudna på lunch, och vi satt o pratade sånadära bra tjejsaker som bara tjejer kan göra... ;-) Synd att vi träffas så sällan gumman!

På eftermiddan åkte vi vidre till Lena & Kent. Där blev vi bjudna på middag, snacka om att vi haft tur idag, ingen matlagning alls... Gav Lena ett kort eftersom hon fyllt år,( men inte sagt nåt) den lilla maran... Mysiga färger att pyssla med, och jag älskar stämpeln! Måste köpa nån Sarah Kay-stämpel när jag får råd framöver!!!



Lämnade ett kort till min andra vän Lena som gått o gift sig utan att säga nåt! Vicket sätt va? Thi,hi, skojja bara, så gjorde vi med, gifte oss i all hemlighet på Arlanda innan vi åkte till Grekland. Åh, vad härligt det var, vilka minnen som dyker upp!



Jag tror att soffan ropar på mig nu: -Kom hit o lägg dig Annelie, och ta gärna med dig nåt smarrigt o tugga på oxå!!! Ja, jag hörde rätt, så jag måste gå nurå!
Ha en trevlig kväll allihopa!

KRAM!!!

Ett snabbinlägg...

...innan jag går upp och sooover!
Min älskade lilla Elin har hållit mig vaken hela natten, grymtat o donat på, men inte skrikit som hon brukar? Kanske hon bara var sällskapssjuk, vad vet jag? Trött är jag i allafall, och tänkte försöka somna en liten stund om Elin sover...

Gårdagen var så härlig! Var till Helena och pysslade lite. Eller pysslade, jag stansade o stämplade som en toook! Jag är så tacksam för att jag får greja på, och hoppas innerligt att jag kan åtgälda det på nåt vis snart! Men fasen, kom kom på att jag inte ens stämplade motivet som jag ville stämpla från början egentligen... :-( Ja,ja... Tack Helena för en trevlig dag!

Hämtade sen hem lillmonstret från dagis, sen hade jag faktiskt en skön eftermiddag. Mamsen var med flickorna så jag fick sitta i lugn o ro på internet o leta reda på de vackra blommorna jag så länge velat ha... Och jag hittade dem! Jag är så nöjd! Super mamsen att du var här, tack!
Efter middan åkte Thomas & jag och handlade mat o pellets utan kiddzen, och vilken märklig känsla det var! Man ju mamma dygnet runt annars, och så var man solo 1 timme, det behövdes kan jag lova!

Vi är bjudna på kalas på söndag, så jag har knåpat ihop ett grattiskort i dag.



Sen tänker jag inte göra så mycket mer, måste börja tänka på mig själv lite bättre och inte stressa upp mig över allt som ,måste göras... Jag försöker hela tiden, men det är svårt. Jag hatar verkligen när det är rörigt överallt, disken hopar sig på bänken, och tvätten ligger i drivor... Jag hatar det! Men som sagt, jag försöker att tänka bort det, na,na,na,na,....

Imorgon är jag bjuden på lunch, känns lyxigt värre att gå ut och käka, kommer inte ihåg när det hände sist... Ja, man har väl varit på McDonalds på Birsta City, men det räknas inte tycker jag. Så ska jag hämta fotot på elin, hoppas hon är med i tidningen på lördag, kortet blev så jättebra!!!

Lägger ut två kort jag jort oxå... Är kär i turkost!!!

 

Nu så är mitt snabba inlägg gjort, så

SII JOO!!!

Tystnaden talar för sig själv...

Så är det söndag igen, och en ny härlig vecka väntar runt hörnet...
Helgen har gått fort för en gångs skull, och jag är så glad för det! Fast den här helgen har varit riktigt trevlig. På fredagkväll var Irene & Chatrine här o pysslade med mig, och fikade o fnissade o stansade... Tack för en trevlig kväll tjejer! Gjorde ett kort till Ulrika som fyllde år i lördags! Grattis tjejen!

 
På lördan hämtade jag Ida, och for sen ner på stan en sväng. Det var skönt väder, och det var jätte härligt att kolla in lite folk. Tyvärr så gick det lite pengar, men vaddårå, nudlar resten av månaden är oxå gott... ;-)

På kvällen åkte vi och uppvaktade Ulrika, och oj vad mycket folk det var där! Tomas & Kim var barnvakter, tack för det grabbar, inte ofta man får fika i lugn o ro nu för tiden, thi,hi...

I dag ska vi åka och uppvakta farfar Åke som har fyllt år. Vi är bjudna på middag oxå, skönt att slippa det där med maten, är så hiskeligt less på att laga mat, handla, komma på vad vi ska äta...

Har knäppt  några bilder på töserna, det är lite ombytta roller nu, Ida har blivit bäbis, o Elin ligger i puffen o kollar på tv... Elinhar blivit kompis med spöket i babygymet, hon studerar det noggrant när hon får ligga där för storasyster!

     

Ny vecka, nya utmaningar!

CIAO!!!

RSS 2.0