Helg=solo...

Ja, så har man ännu en helg för sig själv... I helgen är grabbarna i Vilhelmina och rockar loss. I kväll har jag och barnen varit till Tina, en av de andra spelänkorna och hennes mysiga kiddz på middag, och det var riktigt trevligt! Vi åt en suuupergod blåbärspaj till efterrätt, jag fick receptet, så den kommer jag att göra väldigt snart!

     

Gårdagen var riktigt bra! Åkte ut till Birsta och köpte skor till Ida. Hittade 2 par joggingskor och ett par sandaler. Sen gick vi på zoo  och tittade på djur, gud vad hon var intresserad av alla fåglar o "musar" som hon kallar dem!
Efter mötte vi upp farmor, farfar Åke och Fredde. Vi var in på sängjätten och köpte en ny säng till Fredde. Hans lilla "växa-säng" fick Ida ärva. Så nu har de så fint på sina rum bägge två!

Vi åkte ut och lunch på Alnö, våfflor m. sylt o grädde. Mmm, Ida åt mest grädde m.lite våffla, men vad gör väl det? Hon fick prov åka på en trehjuling på altanen, och vad hon gillade det!!! Sen spelade barnen lite fotboll, vi fikade ute i solen, Ida plockade stenar i sin lilla teletubbieskorg, så hade hela dagen gått och det var dax att åka hem.

   

 

Gissa om vi blev paff när vi kom hem och såg att mormor och morfar hade varit och köpt en trehjuling till ida??? Hon är lite för liten ännu, hon når inte ner till tramporna, men honär lika nöjd ändå, hon sitter på flaket mest och grejjar på...



På kvällen kom farmor & farfar Åke, Farfar & farmor Ewa. Det var så trevligt! Ida skulle absolut inte sova, fast hon inte sovit nåt på hela dan. Men kl. halv elva gick jag upp med henne och la mig i våran säng.Gissa vem som somnade först???

I natt sover Ida & Fredde på Alnö. Jag behöver få vila igen mig lite för att orka vara människa på dagarna... Chatrine och jag har haft en mysig pysselkväll med bubbelvatten ( inget gott, mustigt rött vin här inte,,, suck...) och underbara doftljus! Imorgon ska jag göra sällskap med henne bort till statoil o köpa en tvättsvamp, för i morgon ska bilen äntligen bli ren! Få se om jag kanske, kanske går in en sväng på mässan, men det är ju som det är att gå där med barnvagn... hm...
Nu ska jag krypa ner med lilla snutt och hoppas att jag får sova någorlunda i natt!

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Helena

Reagerade när jag läste Vilhelmina, dit ska jag imorgon. Ingår i jobbet att med jämna mellanrum jobba i Vilhelmina.

Ser ut som det blir underbart väder även idag och jag hoppas du fått sova ikapp dig lite.

/Hella

2009-04-26 @ 07:25:34
URL: http://www.marihelena.net
Postat av: Malin

O frigolithjälm! Vilken nostalgikick jag fick ;P Vad söt hon är=) Ser riktigt lycklig ut på cykeln=)



Ha en härlig dag vännen!!



Kram!

2009-04-26 @ 11:58:32
URL: http://majamelon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0