Standag!

Oj,oj, vad sällan jag hinner blogga nu för tiden. Har ju ända sen i fredags att redovisa för alla ointresserade... Hade en toppendag med tjejerna i fredags! Åkte ut till Alnö och hälsade på farmor på hennes jobb på fm. Ida lekte med barnen, gungade och åkte rutschkana, som om alltid hade varit på det dagiset... Hon är härlig lillgumman min!

På vägen hem såg jag att det var cirkus i stan på kvällen, så vi bestämde oss för att gå med flickorna. Ja,ja, Elin hänger ju bara med av farten än så länge... Det blev grillat till middag, och jag tycker att jag grillar jädrans gott! Skryt? JA, absolut! Jag är jätteduktig på grillning!!! ;-)

Väl på plats såg vi att biljetterna kostade 200 kr per person. Det borde man väl ha fattat kanske, men jag tyckte att det var lite väl dyrt med tanke på att vi inte visste om vi skulle kunna stanna hela föreställningen med Ida. Men när vi vänder och ska gå tillbaks till bilen blir vi stoppad av en tjej som undrar om vi vill ha gratisbiljetter... Eh,,, ja, men alltså gratis? Japp! Det fick vi! Snacka om tur vi hade!

Så började cirkusen, och Ida var som förtrollad! Det var katter och hundar, hästar och åsnor, clowner, och hon älskade allt! Hon satt med sina popcorn och festis och blinkande lysrör och applåderade... Sötpropp!
Elin sov första timmen, sen blev det inge kul med hörselkåporna, så hon och jag fick gå ut. Vi fotade lite utanför sen tog en prommis hem och väntade på Pappsen och Ida som var jättenöjd  med att ha sett alla djuren när hon kom hem!

     

I lördags missade jag helt att det var pingstafton. Hade inte en aning om det förrens igår tror jag... Ja,ja, det spelade väl ingen roll heller... Hade en kanondag i trädgården med barna, vi låg i gräset och tittade på fåglarna som flög i himlen, vi påtade på och jag får mycket hjälp av Ida. -Idas tur, säger hon så tar hon mina redskap och gräver lite, thi,hi... Fotade några blommor som växer hos oss trots att jag är dålig på att sköta dem...

   

 På kvällen for Thomas och rockade och jag var hemma och scrappade. Fick besök av Irene, så kvällen gick väldans fort! Knåpade ihop det sista morsdagskortet, fantastiskt att jag hann med det, för Ida skulle INTE sova! Till slut somnade hon nog av ren utmattning, jag förstår inte varför det blivit så här med henne... Hoppas det blir bättre snart!

Söndagmorgonen började med vällingkok och blöjbyten, sen gjorde Ida och jag en tårta. Hon tycker att det är viktigt att hon får göra oxå, så allt tar så lång tid, men det spelar ingen roll , vi har ju all tid i världen! (Smaka är oxå viktigt!!!)

   

Vi gick ner till Chatrine och barnen och fikade mitt på dan. Barna hoppade studsmatta, lekta i lekstugan och mös på. Pappsen kom och hämtade upp oss, så tog vi en prommis till affären och inhandlade det sista till kvällens morsdagsmiddag. Vifirade även min pappa som fyllde år! Det blev en riktigt lyckad middag! vi gjorde kycklingfileér med bacon, soltorkade tomater, dragon, cremebonjour vitlök/örter, och creme fraisch.  Sen mumsade vi tårta och drack kaffe.

Så idag har vi haft en standag! Eddie & Alice kom hit på fm så vi satt o surrade tills mormor kom, sen åkte vi ner på stan allihopa. Barnen åt lunch på McDonalds, sen handlade vi klänningar som tjejerna ska ha på bröllopet. Jag hittade några toppar till mig själv oxå! :-) Träffade en gammal arbetskamrat som hade gått ner 27 kilo! Snacka om jag inte höll på att känna igen henne! Blir avis, själv går jag inte ner ett gram sen jag slutadeatt amma... Suck...

Huvva,huvva, det var väl allt för den här gången... Är det nån stackare som orkat läsa allt så får jag önska en god natt och en stor KRAM!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ser fram emot fredag jag med nu. Lite extra roligt med helg nu när man jobbar vardagar dessutom.

/Hella

2009-06-02 @ 21:37:57
URL: http://www.marihelena.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0